AGATHA FAYE

Agata, iubește oamenii și în special copiii, este foarte pasionată de ceea ce face și își dorește să ajute cat mai mulți oameni să se descopere și să exprime ceea ce simt. Limbajul ei favorit de exprimare este dansul.

„Cum am ajuns eu să dansez?
Noi oamenii avem instincul de a dansa încă de mici copii, este în natura noastră. Însă eu am avut norocul de a fi mutată de părinți la liceul de coregrafie pentru că nu îmi plăcea deloc să merg la o școală normală unde fiecare pauză era transformată de colegii mei într-un adevărat haos. Mama mea știa că la această școală de balet există disciplină, copii mai liniștiți și devotați în ceea ce fac iar prin balet urmează să își dezvolte un corp armonios. Astfel s-a dezvoltat pasiunea mea pentru dans și am transformat-o în carieră.”

Agata studiază arta dansului încă de la vârsta de 8 ani. A absolvit Liceul de Coregrafie unde a studiat baletul timp de 8 ani, dansuri populare și dans contemporan.
Și-a urmat studiile universitare în domeniul artei coregrafice la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București și a continuat cu masterul la secția de Coregrafie și Performanță în Dans a aceleași universități.
Pe lângă balet și dans contemporan, este foarte pasionată de dansuri latino-americane precum salsa si bachata.

Agata deține certificate de calificare profesională de nivel 3, 2 și 1 în domeniul dansului și totodată are modulele pedagogice de nivel 1 și 2.

Printre premiile ei câștigate în dans se enumeră: locul I la Olimpiada Națională de Coregrafie secția dans contemporan, premiul pentru cel mai bun spectacol coregrafic din cadrul „Gala Absolvenților UNATC” și locul I la concursuri naționale de salsa si bachata.

Ea dorește să împărtășească cât mai multor oameni cunoștințele ei acumulate de-a lungul timpului și să răspândească frumusețea și beneficiile dansului.
Fiind pasionată și de pedagogie, a început să predea cursuri de dans pentru adulți și copii inca din perioada adolescenței si a încercat întotdeauna să își îmbunătățească metoda, acumulând experiență și învățând din fiecare ocazie.

In prezent o puteți întâlni la Lotus Club, la clasele de balet pentru copii, unde transformă ora de balet într-un univers fascinant pe placul copiilor, dezvoltând-le atât abilitățile de a dansa cât și creativitatea și personalitatea viitoarelor generații.

Call Now Button