ALEXANDRA VOICU

Instructor de aerobic și de Instructor Yoga acreditat de Yoga Alliance®, organizat de Daanasana School of Yoga.

Alexandra a devenit instructor de aerobic încă din primul an de facultate și a continuat să studieze mișcarea pentru sănătate cu atenție și responsabilitate față de oamenii care îi sunt atât de dragi. A participat la zeci de convenții și cursuri în România și în afara țării, pentru a-și aprofunda cunoștințele. Deși după terminarea facultății a început drumul antreprenorial, întotdeauna a acordat importanță sportului, lucru care a ajutat-o enorm în controlul stresului și lucrul cu oamenii.

Pentru ca și-a dorit ca antrenamentele  sănătoase să poată fi accesate de cât mai mulți oameni, în 2010, Alexandra a lansat proiectul GymSport, locul unde, în prezent, sute de oameni din întreaga țară accesează antrenamente online pentru un stil de viață sănătos.

Deși Alexandra Voicu deține și o agentie de publicitate online, care, alături de sala online GymSport, îi ocupă bună parte din programul încărcat, întotdeauna își rezervă timp pentru orele de yoga, o activitate dragă, prin intermediul căreia le oferă oamenilor din cunoașterea și pasiunea sa. Predă și se antrenează și împarte toată aceasta energie pozitivă cu toți participanții de la clasele sale.

Call Now Button