ALEXANDRA VOICU

Instructor de aerobic și de Instructor Yoga acreditat de Yoga Alliance®, organizat de Daanasana School of Yoga.

Alexandra a devenit instructor de aerobic încă din primul an de facultate și a continuat să studieze mișcarea pentru sănătate cu atenție și responsabilitate față de oamenii care îi sunt atât de dragi. A participat la zeci de convenții și cursuri în România și în afara țării, pentru a-și aprofunda cunoștințele. Deși după terminarea facultății a început drumul antreprenorial, întotdeauna a acordat importanță sportului, lucru care a ajutat-o enorm în controlul stresului și lucrul cu oamenii.

Pentru ca și-a dorit ca antrenamentele  sănătoase să poată fi accesate de cât mai mulți oameni, în 2010, Alexandra a lansat proiectul GymSport, locul unde, în prezent, sute de oameni din întreaga țară accesează antrenamente online pentru un stil de viață sănătos.

Deși Alexandra Voicu deține și o agentie de publicitate online, care, alături de sala online GymSport, îi ocupă bună parte din programul încărcat, întotdeauna își rezervă timp pentru orele de yoga, o activitate dragă, prin intermediul căreia le oferă oamenilor din cunoașterea și pasiunea sa. Predă și se antrenează și împarte toată aceasta energie pozitivă cu toți participanții de la clasele sale.