ALINA DUMA

Alina Duma este instructor autorizat de Zumba Fitness din 2010, insa ea a intrat in lumea dansului inca de la o varsta frageda. Dupa ani buni de dans sportiv si competitii castigate, aceasta a intrat in lumea dance fitnessului practicand fenomenul numit – ZUMBA FITNESS.

Alina este renumita la nivel international, aceasta fiind invitata sa prezinte Masterclassuri de Zumba fitness atat in tara cat si in Europa si USA.

Din 2012 pana in prezent, Alina a sustinut Masterclassuri de Zumba fitness aproape in toata Romania, urmand apoi Europa: Belgia, Franta, Italia, Luxemburg, Olanda, Bulgaria, Irlanda, Suedia si multe altele.

In 2014, a fost invitata in USA alaturi de unul dintre cei mai renumiti instructori de Zumba din lume, William the Wild Shaker sa sustina Masterclassuri intr-un USA Tour in San Antonio, Austin, McAllen, Huston, Port Arthur si in Oregon.

Din 2013 pana in prezent, Alina este aleasa sa fie asistenta in cadrul celei mai Mari Conventii de Zumba care are loc in Olrando, FL – USA, pentru trei WORKSHOP-URI de succes: Lambazouk, Bachata Extreme si Dominican Explosion.

Anul acesta pe langa cele 3 workshopuri a mai adaugat unul: Dominican explosion si a fost parte din echipa Queen Bey Experience  la showul de pe We move the World Stage din cadrul conventiei de Zumba din Orlando.

De asemenea, aceasta are „followers” pe toate retelele de socializare, in special pe Youtube, unde puteti vedea o serie de videoclipuri reprezentative si cei 20.000 de subscriberi.

Alina are urmatoarele certificari:

Zumba Fitness B1, B2, Zumba Kids & Zumba Kids Jr, Zumba Pro Skills, Zumba Sentao, Strong by Zumba

Participari la Conferinte de Zumba: Londra, Lille, Rimini

Participari la Conventia de Zumba, Orlando Florida- 2013, 2014, 2015, 2016, 2017
Youtube: Alina Duma Zumba
Instagram: alina_dumazumba

CLASE

DENUMIRE CLASA ZI ORA
Dance Kids Vineri 18:00
Afro Latino Workout Vineri 20:00
Strong (HIIT) Sambata 11:00
Call Now Button

ORAR NOU CLASE DIN 16 SEPTEMBRIEToamna asta te intampinam cu o multime de clase, care sa-ti aduca cea mai buna stare.

In fiecare zi instructori de top te asteapta la cele mai cool clase.

🕠 Din 16 septembrie, clase de seara incep de la ora 17:30.

Te asteptam cu multa energieeeee! 🥳

Citeste detalii