Clase

LOTUS CLUB MIHAI BRAVU


La Lotus Club Mihai Bravu gasesti exact activitatile sportive care ti se potrivesc pentru ca ai o varietate de peste 20 de tipuri de clase. Tu ce obiective ti-ai stabilit? Te asteaptam sa le atingi in cel mai placut mod.


INSANITY® LIVE

INSANITY® LIVE este un program provocator, focusat pe antrenament atletic de grup, conditie fizica, rezistenta cardio, forta si pregatit pentru orice nivel si conditie fizica a participantilor.

Citeste detalii
Metabolic Strenghth Training

Baza clasei de Metabolic Strenghth Training o reprezinta conceptele inovatoare de antrenament, in vederea accelerarii metabolismului, respectiv pierderea greutatii nedorite, totodata pastrand si imbunatatind forta si masa musculara, intarirea musculaturii posturale.

Citeste detalii
Steel Training

Steel Training este o clasa in care se acorda atenție fiecărei grupe musculare. Se lucrează folosind accesorii, dar si greutatea propriului corp.

Clasele de antrenament cu bare au devenit o parte importanta din grila de program a salilor. Combinarea incarcaturii cu doze masive de adrenalina, lasa in urma conceptul de „plictiseala” cand vine vorba de antrenamentul cu greutati.

Citeste detalii
Fight Klub Khai Bo

Englezii au 3 cuvinte prin care descriu clasa de Fight Klub Khai Bo:  the best workout!

Va propunem o atmosfera incendiara, intr-un mix cardio de lovituri specifice unor stiluri de lupta, pe muzica DRUM AND BASS, cu un ritm total incantator. #bringtheenergy

Citeste detalii
Postural

Postura poate spune multe despre personalitatea cuiva, despre sanatatea muschiilor a oaselor si a incheieturilor. De asemenea, muschii spatelui sunt deosebit de importanti in ceea ce priveste eficienta celorlalte exercitii pentru alte grupe de muschi ale corpului.

Citeste detalii
Pilates

Pilates este o forma de antrenament conceputa sa consolideze, sa alungeasca si sa echilibreze corpul uman, fiind una dintre cele mai recomandate activitati pentru o postura corecta si un centru puternic.

Citeste detalii
Corex & Stretching

Dezvoltarea musculaturii zonei abdominale , dincolo de aspectul estetic, are importantul rol de a te feri de eventualele accidentari ce ar putea surveni in zona inferioara a coloanei vertebrale.

Citeste detalii
Cycling

O filozofie unica in fitness, bazata exclusiv pe principiile ciclismului si ale fiziologiei sportive, in care siguranta participantilor si atingerea propriilor obiective de fitness sunt pe primul loc.

Indoor Cycling este un antrenament fitness de grup, de tip Cardio, efectuat pe o bicicleta stationara speciala sub indrumarea unui Instructor certificate.

Citeste detalii
Yoga

Yoga este clasa care aduce beneficii holistice pentru corpul, mintea si sufletul tau. Imbunatateste flexibilitatea, postura, digestia, calitatea somnului etc.

Yoga se integreaza, cu pretul unui efort minim de vointa, in viata voastra cotidiana si nu va va cere nimic care sa nu va fie la indemana.

Citeste detalii
Zumba
Strong by Zumba

Strong by Zumba, NU este un program de dance fitness, ci este antrenamentul ideal pentru cei care vor sa creasca rezistenta la efort, sa atinga o conditie fizica optima si sa isi depaseasca limitele fizice si mentale in cadrul fiecarui antrenament. Este un prgram inspirat din antrenamentele tip HIIT, in care miscarile sunt sincornizate perfect cu muzica.

Citeste detalii
PILATESFIT&PROPS

Metoda Pilates “dezvolta corpul in mod echilibrat, corecteaza posturile gresite, revigoreaza fizicul si mintea si ridica spiritual”.

Fitness Props sunt de fapt micile accesorii pe care le gasim in sala de aerobic (gantere, step, banda elastic, baston, minge) si pe care, de regula, nu le folosim la clasele de Pilates la saltea.

Citeste detalii
Steel Tonic

Steel Tonic sste evolutia programelor de antrenament ce se bazeaza pe rezistenta localizata. O clasa cu o energie extrema si intensitate ridicata, un antrenament complet, ideal pentru arderea grasimilor, tonifierea si definirea tuturor grupelor musculare. Stepul si greutatile sunt utilizate in anumite segmente ale clasei ca elemente ce variaza intensitatea.

Citeste detalii
Butt Lift

Clasa Butt Lift implica exercitii pentru musculatura abdominala, cea a fesierilor si a coapselor.

Clasa este dedicata in intregime tonifierii partii inferioare a corpului, avand ca obiectiv principal remodelarea musculaturii fesierilor si a coapselor. Se folosesc accesoriile: banda elastica, saculeti cu nisip pentru glezne, discuri.

Citeste detalii
Pump Your Body

Pump Your Body este un program intens, adaptat pe muzica, care are ca scop antrenarea pana la epuizare a grupelor musculare scheletice mari – coapse, pectorali, spate, urmand cu solicitarea grupelor musculare mijlocii si mici- gambe, umeri, brate, abdomen, lombar si fesieri. Se pune accent pe rezistenta musculara, efectuandu-se mai multe repetari la fiecare exercitiu.

 

Citeste detalii
Super Jump

Super Jump este programul profesional pe trambulina elastica Coal Sport, adus si promovat in Romania de Lotus Sport. Super Jump este un program extrem de complex, frumos ca si constructie tehnica, cu rezultate extraordinare in procesul de slabire, exercitiile pe trambuline fiind recomandate de specialisti datorita accelerarii rezultatelor exercitiilor datorita sariturilor, avand beneficii uimitoare.

 

Citeste detalii
BIT

Clasele de Body Intensive Training imiplica un antrenament intens de tipul Suspension Training, ce utilizeaza TRX-ul. Acestea sunt destinate dezvoltării forţei, a echilibrului, a flexibilităţii şi a rezistenţei, fiind adaptabil pentru antrenarea complexa a musculaturii.

 

Citeste detalii
Stick Mobility

Stick Mobility este un sistem revolutionar de antrenament indicat persoanlor care cauta sa isi imbunatateasca flexibilitatea, stabilitatea si postura.

 

Citeste detalii
Step & Tone

Step & Tone este un antrenament cardio si de tonifiere. Asigura arderea semnificativa a grasimilor prin miscari dinamice.Prin folosirea stepper-ului si a greutatilor se lucreaza analitic pentru toate grupele musculare. Step & Tone mentine forma fizica si buna dispozitie.

 

Citeste detalii
Cardio & Tone

Cardio & Tone este o clasa antrenanta, compusa din pasi de baza caracteristici aerobicului. Prima parte a orei se desfasoara pe ritm alert (cardio), accelerand arderea grasimilor. In cea de-a doua parte se executa exercitii de tonifiere a musculaturii, vizati fiind muschii abdominali, fesieri, lombari.

 

Citeste detalii
Fit to the Max

Fit to the Max a fost prezentata de Adrian Bazavan la Conventia internationala de Fitness organizata de Fitness Scandinavia.
E singura clasa de pe piata care imbina antrenamentul cardio cu antrenamentul de dezvoltare a fortei in mai multe unghiuri musculare.
Structurata pe trei etape, Fit to the Max te lasa sa pleci acasa lucrat din varful capului pana in calcaie.

 

Citeste detalii
Athletic Training

Athletic Training este un antrenament de tip atletic la care se lucreaza cu gretatea corpului. La athletic training vei dobandi forta, rezistenta si mobilitate dar si pregatire fixica pentru antrenamentele intense de lunga si scurta durata.

Citeste detalii
Dance Flavaz

Vrei să lași o impresie de neuitat în club?

?Te așteptam în fiecare Miercuri la Lotus Club Mihai Bravu începând cu ora 21:00 la cursul : DANCE FLAVAZ !

❗O clasă de dans care se adresează exclusiv femeilor!

Citeste detalii
Circuit