Clase

LOTUS CLUB MIHAI BRAVU

La Lotus Club Mihai Bravu gasesti exact activitatile sportive care ti se potrivesc pentru ca ai o varietate de peste 20 de tipuri de clase. Tu ce obiective ti-ai stabilit? Te asteaptam sa le atingi in cel mai placut mod.


Steel Training
Steel Training este o clasa in care se acorda atenție fiecărei grupe musculare. Se lucrează folosind accesorii, dar si greutatea propriului corp.

Clasele de antrenament cu bare au devenit o parte importanta din grila de program a salilor. Combinarea incarcaturii cu doze masive de adrenalina, lasa in urma conceptul de „plictiseala” cand vine vorba de antrenamentul cu greutati.

Citeste detalii

Fight Klub Khai Bo
Englezii au 3 cuvinte prin care descriu clasa de Fight Klub Khai Bo:  the best workout!

Va propunem o atmosfera incendiara, intr-un mix cardio de lovituri specifice unor stiluri de lupta, pe muzica DRUM AND BASS, cu un ritm total incantator. #bringtheenergy

Citeste detalii

Postural
Postura poate spune multe despre personalitatea cuiva, despre sanatatea muschiilor a oaselor si a incheieturilor. De asemenea, muschii spatelui sunt deosebit de importanti in ceea ce priveste eficienta celorlalte exercitii pentru alte grupe de muschi ale corpului.

Citeste detalii

Pilates
Pilates este o forma de antrenament conceputa sa consolideze, sa alungeasca si sa echilibreze corpul uman, fiind una dintre cele mai recomandate activitati pentru o postura corecta si un centru puternic.

Citeste detalii

Corex & Stretching
Dezvoltarea musculaturii zonei abdominale , dincolo de aspectul estetic, are importantul rol de a te feri de eventualele accidentari ce ar putea surveni in zona inferioara a coloanei vertebrale.

Citeste detalii

Cycling
O filozofie unica in fitness, bazata exclusiv pe principiile ciclismului si ale fiziologiei sportive, in care siguranta participantilor si atingerea propriilor obiective de fitness sunt pe primul loc.

Indoor Cycling este un antrenament fitness de grup, de tip Cardio, efectuat pe o bicicleta stationara speciala sub indrumarea unui Instructor certificate.

Citeste detalii

Yoga

Yoga este clasa care aduce beneficii holistice pentru corpul, mintea si sufletul tau. Imbunatateste flexibilitatea, postura, digestia, calitatea somnului etc.

Yoga se integreaza, cu pretul unui efort minim de vointa, in viata voastra cotidiana si nu va va cere nimic care sa nu va fie la indemana.

Citeste detalii
Afro Latino Workout

Cauți o clasa completa, o clasa în care sa te distrezi și sa consumi energie multă? Aceasta clasa e menita sa ți asigure ceea ce cauți, o combinație între mișcări afro braziliene și latino.

Citeste detalii
Strong (HIIT)

Strong (HIIT), NU este un program de dance fitness, ci este antrenamentul ideal pentru cei care vor sa creasca rezistenta la efort, sa atinga o conditie fizica optima si sa isi depaseasca limitele fizice si mentale in cadrul fiecarui antrenament. Este un prgram inspirat din antrenamentele tip HIIT, in care miscarile sunt sincornizate perfect cu muzica.

Citeste detalii
PILATESFIT&PROPS

Metoda Pilates “dezvolta corpul in mod echilibrat, corecteaza posturile gresite, revigoreaza fizicul si mintea si ridica spiritual”.

Fitness Props sunt de fapt micile accesorii pe care le gasim in sala de aerobic (gantere, step, banda elastic, baston, minge) si pe care, de regula, nu le folosim la clasele de Pilates la saltea.

Citeste detalii

Steel Tonic
Steel Tonic sste evolutia programelor de antrenament ce se bazeaza pe rezistenta localizata. O clasa cu o energie extrema si intensitate ridicata, un antrenament complet, ideal pentru arderea grasimilor, tonifierea si definirea tuturor grupelor musculare. Stepul si greutatile sunt utilizate in anumite segmente ale clasei ca elemente ce variaza intensitatea.

Citeste detalii

Butt Lift
Clasa Butt Lift implica exercitii pentru musculatura abdominala, cea a fesierilor si a coapselor.

Clasa este dedicata in intregime tonifierii partii inferioare a corpului, avand ca obiectiv principal remodelarea musculaturii fesierilor si a coapselor. Se folosesc accesoriile: banda elastica, saculeti cu nisip pentru glezne, discuri.

Citeste detalii

Pump Your Body
Pump Your Body este un program intens, adaptat pe muzica, care are ca scop antrenarea pana la epuizare a grupelor musculare scheletice mari – coapse, pectorali, spate, urmand cu solicitarea grupelor musculare mijlocii si mici- gambe, umeri, brate, abdomen, lombar si fesieri. Se pune accent pe rezistenta musculara, efectuandu-se mai multe repetari la fiecare exercitiu.

 

Citeste detalii

BIT
Clasele de Body Intensive Training imiplica un antrenament intens de tipul Suspension Training, ce utilizeaza TRX-ul. Acestea sunt destinate dezvoltării forţei, a echilibrului, a flexibilităţii şi a rezistenţei, fiind adaptabil pentru antrenarea complexa a musculaturii.

 

Citeste detalii

Stick Mobility
Stick Mobility este un sistem revolutionar de antrenament indicat persoanlor care cauta sa isi imbunatateasca flexibilitatea, stabilitatea si postura.

 

Citeste detalii

Step & Tone
Step & Tone este un antrenament cardio si de tonifiere. Asigura arderea semnificativa a grasimilor prin miscari dinamice.Prin folosirea stepper-ului si a greutatilor se lucreaza analitic pentru toate grupele musculare. Step & Tone mentine forma fizica si buna dispozitie.

 

Citeste detalii

Cardio & Tone
Cardio & Tone este o clasa antrenanta, compusa din pasi de baza caracteristici aerobicului. Prima parte a orei se desfasoara pe ritm alert (cardio), accelerand arderea grasimilor. In cea de-a doua parte se executa exercitii de tonifiere a musculaturii, vizati fiind muschii abdominali, fesieri, lombari.

 

Citeste detalii

Dance Flavaz

Vrei să lași o impresie de neuitat în club?

?Te așteptam în fiecare Miercuri la Lotus Club Mihai Bravu începând cu ora 21:00 la cursul : DANCE FLAVAZ !

❗O clasă de dans care se adresează exclusiv femeilor!

Citeste detalii

Circuit

Antrenamentul tip circuit este alcătuit din exerciții fără pauze sau cu o pauza foarte scurta, se executa fie cu greutatea propriului corp fie cu elemente ajutătoare:gatere, saltele, discuri. Avantajul acestui tip de antrenament este ca se lucrează toate grupele musculare intr-o singura clasa.

Citeste detalii
Find Your Flow

Find Your Flow este o clasa intensa ce combina rezistenta musculara si aeroba in regim de circuit. Sunt folosite atat accesorii, cat si greutatea propriului corp, ritmul fiind unul alert contracronometru. La final, clasa se incheie cu o scurta sesiune de stretching si relaxare.

Citeste detalii
Morning HIIT

Este un tip de antrenament cardio care se bazează pe serii de exerciții foarte intense, efectuate în seturi scurte de zeci de secunde, cu pauze între ele. Este antrenamentul pe intervale de intensitate.

Citeste detalii
ABT

Este o clasa intensa și eficienta ce favorizează creșterea tonusului muscular în zonele vizate. Acest tip de antrenament se adresează tuturor persoanelor indiferent de tipul somatic, vârsta sau sex.

Citeste detalii
Kempo
Afro Aerobic

Este o clasa plina de energie, se dansează pe ritmuri afro braziliene. O clasa în care pierzi calorii datorita mișcărilor energice, pașii de dans te vor face sa uiți de efortul la care ești supus și te vor bine dispune.

Citeste detalii
Expres Cycling 30'

Un program intens de 30 min de indoor cycling te va trezii și te va ajuta sa ți continui ziua plin de energie.

Citeste detalii
Interval Training

Antrenamentul pe intervale combina exerciții de intensitate joasa cu cele de intensitate ridicata.

Citeste detalii
Bungee Suprfly
Call Now Button

ORAR NOU CLASE DIN 16 SEPTEMBRIEToamna asta te intampinam cu o multime de clase, care sa-ti aduca cea mai buna stare.

In fiecare zi instructori de top te asteapta la cele mai cool clase.

🕠 Din 16 septembrie, clase de seara incep de la ora 17:30.

Te asteptam cu multa energieeeee! 🥳

Citeste detalii