Clase

LOTUS CLUB MIHAI BRAVU
Steel Training
Steel Training este o clasa in care se acorda atenție fiecărei grupe musculare. Se lucrează folosind accesorii, dar si greutatea propriului corp.

Clasele de antrenament cu bare au devenit o parte importanta din grila de program a salilor. Combinarea incarcaturii cu doze masive de adrenalina, lasa in urma conceptul de „plictiseala” cand vine vorba de antrenamentul cu greutati.

Citeste detalii

Pilates
Pilates este o forma de antrenament conceputa sa consolideze, sa alungeasca si sa echilibreze corpul uman, fiind una dintre cele mai recomandate activitati pentru o postura corecta si un centru puternic.

Citeste detalii

Cycling
O filozofie unica in fitness, bazata exclusiv pe principiile ciclismului si ale fiziologiei sportive, in care siguranta participantilor si atingerea propriilor obiective de fitness sunt pe primul loc.

Indoor Cycling este un antrenament fitness de grup, de tip Cardio, efectuat pe o bicicleta stationara speciala sub indrumarea unui Instructor certificate.

Citeste detalii

Yoga

Yoga este clasa care aduce beneficii holistice pentru corpul, mintea si sufletul tau. Imbunatateste flexibilitatea, postura, digestia, calitatea somnului etc.

Yoga se integreaza, cu pretul unui efort minim de vointa, in viata voastra cotidiana si nu va va cere nimic care sa nu va fie la indemana.

Citeste detalii
Afro Latino Workout

Cauți o clasa completa, o clasa în care sa te distrezi și sa consumi energie multă? Aceasta clasa e menita sa ți asigure ceea ce cauți, o combinație între mișcări afro braziliene și latino.

Citeste detalii
Freestyler Super Tonic System
Intense Workout
Steel Tonic
Steel Tonic sste evolutia programelor de antrenament ce se bazeaza pe rezistenta localizata. O clasa cu o energie extrema si intensitate ridicata, un antrenament complet, ideal pentru arderea grasimilor, tonifierea si definirea tuturor grupelor musculare. Stepul si greutatile sunt utilizate in anumite segmente ale clasei ca elemente ce variaza intensitatea.

Citeste detalii

Butt Lift
Clasa Butt Lift implica exercitii pentru musculatura abdominala, cea a fesierilor si a coapselor.

Clasa este dedicata in intregime tonifierii partii inferioare a corpului, avand ca obiectiv principal remodelarea musculaturii fesierilor si a coapselor. Se folosesc accesoriile: banda elastica, saculeti cu nisip pentru glezne, discuri.

Citeste detalii

Pump Your Body
Pump Your Body este un program intens, adaptat pe muzica, care are ca scop antrenarea pana la epuizare a grupelor musculare scheletice mari – coapse, pectorali, spate, urmand cu solicitarea grupelor musculare mijlocii si mici- gambe, umeri, brate, abdomen, lombar si fesieri. Se pune accent pe rezistenta musculara, efectuandu-se mai multe repetari la fiecare exercitiu.

 

Citeste detalii

Barre Fitness
Stick Mobility
Stick Mobility este un sistem revolutionar de antrenament indicat persoanlor care cauta sa isi imbunatateasca flexibilitatea, stabilitatea si postura.

 

Citeste detalii

Sculpt Your Body
Dance Flavaz

Vrei să lași o impresie de neuitat în club?

?Te așteptam în fiecare Miercuri la Lotus Club Mihai Bravu începând cu ora 21:00 la cursul : DANCE FLAVAZ !

❗O clasă de dans care se adresează exclusiv femeilor!

Citeste detalii

Interval Training
ABT

Este o clasa intensa și eficienta ce favorizează creșterea tonusului muscular în zonele vizate. Acest tip de antrenament se adresează tuturor persoanelor indiferent de tipul somatic, vârsta sau sex.

Citeste detalii
Powerbands
Afro Aerobic

Este o clasa plina de energie, se dansează pe ritmuri afro braziliene. O clasa în care pierzi calorii datorita mișcărilor energice, pașii de dans te vor face sa uiți de efortul la care ești supus și te vor bine dispune.

Citeste detalii
Aqua
Suspension Move
Circuit
Zumba
Yin Yoga
Call Now Button