GEORGIANA BALAN

Visătoare noncomformistă şi adepta unei continue dezvoltări personale multidimensionale, Georgiana a simţit nevoia de a explora tărâmul Wellness-ului.

Toate experienţele complexe de căutare şi descoperire, au adus-o astăzi în punctul în care viaţa îi este dedicată sportului şi sănătăţii, înţelegând că astfel existenţa sa capătă o calitate superioară şi simţind nevoia de a împărtăşi şi altora bucuria de a trăi, pentru că „ceea ce faci pentru tine dispare odata cu tine, ceea ce faci pentru alţii, rămane pentru eternitate”.

Georgiana deţine numeroase certificări, relevante fiind cursul de Personal Trainer, Yoga, Pilates, Aquashape, Corex& Postural, Aerobic-Fitness şi alte cursuri cu specializări pe medicine ball training, restorative training, correct posture, water training, toning and cardio training.

Ghidându-se după motto-ul „destinul prinde formă în momentul în care iei o decizie”, Georgiana îşi conştientizează uriaşul potenţial şi continuă procesul de pregătire şi educare pentru a deveni un om de valoare, dar, în acelaşi timp, şi unul de succes.

Telefon: 0724303174 

 

Call Now Button

ORAR NOU CLASE DIN 16 SEPTEMBRIEToamna asta te intampinam cu o multime de clase, care sa-ti aduca cea mai buna stare.

In fiecare zi instructori de top te asteapta la cele mai cool clase.

🕠 Din 16 septembrie, clase de seara incep de la ora 17:30.

Te asteptam cu multa energieeeee! 🥳

Citeste detalii