ILEANA DEMIAN

Sunt absolventa a unei facultati de economie iar jobul meu principal este in acelasi domeniu. Meseria mea presupune sedentarism, privare de lumina naturala si multe ore de stat pe un scaun in fata calculatorului. Cu toate acestea, acum cativa ani, am dezvoltat o relatie  de prietenie cu sportul care mai apoi s-a transformat in pasiune si a finalizat cu dorinta de a le transmite si altora un strop din bucuria miscarii si a unei vieti mai sanatoase in aglomeratia urbana si a stresului cotidian. Nu doresc sa formez sportivi de performanta, in schimb doresc ca sportul pe care il practica oamenii la clasele mele sa fie unul de calitate, corect executat pentru a fi un real beneficiu, o placere si un motiv de mandrie in acelasi timp.

Incerc la clasele mele sa atrag acel sector de oameni care s-au ferit de sport din varii motive: necunoastere, teama de criticile celorlalti, stil de viata necorespunzator, etc.

Cu toate ca am obtinut certificatul de instructor in urma cu 4 ani, am incercat sa tin pasul cu noi tehnici de predare, noutati din domeniu si cunoasterea in profunzime a acestui sport.

In afara de Spinning, pedalez cu bucurie si in aer liber, alerg la maratoane si incurajez oamenii sa faca sport indiferent de durata sau locatie.  Folosesc des cuvintele bucurie, pasiune si mandrie… pentru ca disciplina pe care o predau mi-a conferit aceste lucruri atit de simple, dar atit de greu de obtinut. Sanatatea inimii, efortul fizic care iti transforma mintea si corpul si in final rezultatele pe care le observa ceilalti la tine, la asta se rezuma – bucurie, pasiune si mandrie !

‘’Antrenand corpul, antrenam mintea!’’

CLASE

DENUMIRE CLASA ZI ORA
Cycling Marti 20:00
Cycling Miercuri 07:00
Cycling Joi 20:00
Cycling Sambata 12:00
Call Now Button