Masaj / Terapii

LOTUS CLUB MIHAI BRAVU


Masajul de relaxare este, pe scurt, un răsfăț. Scopul său principal este de a ne scăpa de stres și de a ne ajuta să avem o stare de bine, dar, în același timp, poate calma anumite dureri și rezolva probleme de sănătate. Este recomandat persoanelor de toate vârstele.

Masajul anticelulitic nu trateaza definitiv si complet celulita, insa poate contribui cu siguranta la uniformizarea suprafetei pielii prin ascunderea depunerilor de tesut adipos (grasime), vizibile sub forma umflaturilor inestetice.

Acest remediu se dovedeste a fi mai eficient in cazul celulilei cu comportament favorizant (aparuta pe fondul alimentatiei gresite si a sedentarismului), iar rezultatele sale sunt mai bune, cu cat tratamentul incepe mai devreme.

Masajul terapeutic are o istorie de mii de ani si continua sa fie o modalitate simpla si accesibila pentru a reduce nivelul de stres si discomfort. Cu toate acestea, in cazul in care exista afectiuni diagnosticate, trebuie mentionat ca masajul este o forma complementara a tratamentului oferit de medicul specialist.

Reflexoterapia reprezinta aplicarea de presiune adecvata pe diferite puncte si zone ale diferitelor parti ale corpului, cum ar fi picioare, maini sau urechi. S-a observant ca aceste zone si puncte reflexe corespund diferitelor organe si sisteme ale organismului, iar apasarea lor are un efect benefic asupra organelor si asupra starii generale de sanatate a persoanelor.

Drenajul limfatic este un masaj uşor, combinat cu uşoare presiuni asupra ganglionilor limfatici. Potrivit specialiştilor, drenajul limfatic asigură o curăţare generală a organismului, fiind recomandat în cadrul regimurilor de detoxifiere şi slăbire. Ajută la micşorarea circumferinţei, combate retenţia de apă şi senzaţia de picioare grele, creşte gradul de oxigenare a ţesuturilor, elimină balonarea, iar lista beneficiilor continua.

Te asteptam sa simti pe pielea ta! Pentru detalii despre tarife si programari, poti contacta receptia clubului.

Call Now Button

ORAR NOU CLASE DIN 16 SEPTEMBRIEToamna asta te intampinam cu o multime de clase, care sa-ti aduca cea mai buna stare.

In fiecare zi instructori de top te asteapta la cele mai cool clase.

🕠 Din 16 septembrie, clase de seara incep de la ora 17:30.

Te asteptam cu multa energieeeee! 🥳

Citeste detalii