NICOLETA ENACHE

Am practicat handbal de performanta de la o varsta frageda si am ales in mod natural/firesc sa continui cu sportul in cadrul facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea mea fiind in Kinetoterapie si Motricitate Speciala.

Am ales masajul pentru ca imi place sa vad oamenii fericiti si imi place sa pot contribui si eu la aceasta stare a lor, sa le redau intr-o anumita masura zambetul si linistea de care avem cu totii nevoie.  Pentru starea de bine, de echilibru dar si pentru a veni in intimpinarea nevoilor stringente – stresul cotidian, tulburari digestive, somn neregulat, neliniste, dureri de spate cauzate cel mai adesea de lucrul in fata calculatorului sau in picioare pe perioade foarte lungi de timp,  m-am specializat in masajul somatic (relaxare), masajul terapeutic, masajul sportiv, anticelulitic, drenaulj limfatic si masajul gravidei.

Masajul nu este un moft, ci o necesitate. Cunoasterea in profunzime a acestei terapii m-a facut sa constientizez faptul  ca starile noastre mentale si emotionale sunt transmise corpului fizic,care la randul lui ne influenteaza  mental si emotional. Am inteles faptul ca  fizicul, mentalul si emotionalul se intrepatrund si se influenteaza reciproc, prin urmare este foarte important sa le mentinem pe toate in armonie.

Placut si reconfortant, relaxant si energizant, masajul este capabil sa vindece cu usurinta dintre cele mai diverse afectiuni.

Motto-ul meu : Ai grija de corpul tau, pentru ca este singurul loc unde va trebui sa traiesti.