RUSTAM HACEATUROV

‘’LIMITELE DE AZI sunt TRIUMFURILE DE MAINE ”

Rustam Haceaturov este instructor de aerobic și antrenor de fitness cu mai bine de zece ani de experiență în susținerea claselor de grup în România și cu un palmares bogat în domeniul dansului sportiv.
Cariera sa în domeniul sportului se întinde pe o perioadă de mai bine de 20 de ani, în calitate de sportiv de performanță, în calitate de instructor și în  calitate de organizator de evenimente menite să promoveze sportul de masă.
Rustam a fost unul dintre primii instructori și formatori de instructori care au adus în Europa de Sud-Est programe internaționale apreciate în Europa și în Statele Unite și care au contribuit astfel la atragerea publicului general către mișcare.
De-a lungul carierei sale de instructor sportiv cu clase de grup extrem de populare, de formator în domeniu și de promoter al mișcării, a fost completată de pregătire în antrenament funcțional, în strategii de remodelare corporală și în nutriție, în prezent  axându-și activitatea pe implementarea și coordonarea tehnicilor de antrenament care vizează dezvoltarea funcțională integrată, pluri-disciplinară.
Pentru că a avut ocazia să abordeze sportul din perspective diferite – trecând prin dans, aerobic, funcțional, bodybuilding, etc – Rustam este un susținător al conceptelor moderne de training ce pun în centru nevoile, obiectivele și starea de sănătate a individului, cu particularitățile și preferințele fiecărei persoane antrenate

 

CLASE

DENUMIRE CLASA ZI ORA
Total Body Workout Luni 09:00
Total Body Workout Miercuri 09:00
Insanity Live Vineri 20:00
Metabolic Strenghth Training Vineri 20:00
Metabolic Strenghth Training Duminica 11:00