Street Dance

LOTUS CLUB MIHAI BRAVU


Street dance-ul este un stil de dans modern, ce se bazeaza pe coregrafie si sincron, dar si freestyle. Fiind o clasa in cadrul careia stilul si miscarile de dans se pot adapta usor, tot mai multi profesori, dar si parinti isi indreapta atentia catre aceasta forma de miscare pentru cei mici.

Care sunt beneficiile claselor de street dance in randul copiilor?
1.    Clasele de street dance imbunatatesc postura si rezistenta corpului: pentru ca miscarile de street dance presupun, pe langa miscari clasice de dans, si sarituri, elemente de sincron geometrice sau piruete, acestea reprezinta un foarte bun exercitiu cardio pentru copii. Mai mult, copiii care practica street dance beneficiaza de o postura a corpului mult imbunatatita fata de cei care nu fac niciun sport.

2.    Street dance-ul stimuleaza spiritul de competitie: battle-urile specifice street dance-ului le dezvolta celor mici spiritul de competitie si ii ajuta sa isi imbunatateasca puterea de concentrare pe un anumit scop.

3.    Street dance = creativitate: prin street dance, copiii  nu isi vor imbunatati doar capacitatea fizica si rezistenta, ci si creativitatea. Fiind o forma de arta cu o anumita tehnica, acest stil de dans ofera posibilitatea dezvoltarii laturii creative, atat prin partea de freestyle, unde cei mici sunt incurajati sa improvizeze miscari, cat si prin accentul pus pe adaptabilitate.

 


Call Now Button

‼️ ULTIMA OFERTA A ANULUI ‼️
Asteptarea a luat sfarsit, surpriza 🎅este gata! Grabiti-va sa-l prindeti pe FitSANTA intre 06 - 15 Decembrie⚡

🛍️Anul acesta poti face cel mai frumos si inspirat cadou!

Un stil de viata sanatos, o schimbare, un corp fit, o incredere redobandita, prieteni noi, o evadare din rutina, toate acestea vin la pachet cu un abonament la LOTUS CLUB Mihai Bravu 🎁
🎉Parola: FIT SANTA 🔛 30% reducere 🎄

Citeste detalii