VICTOR CHIRILA

Ma numesc Victor Chirila si sunt absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sporturi Montane, din Brasov, specializare: Sport si Performanta Motrica.

Am practicat karate timp de 15 ani, obtinand numeroase titluri atat in cadrul competitiilor nationale, cat si in cadrul celor internationale, precum: vicecampion european si multiplu campion national in competitiile de karate semicontact, stilul shito-ryu

Detin calitatea de Maestru Emerit al Sportului precum si licenta de antrenor, certificata de Centrul National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor, cu gradul: centura neagra 2 dan, recunoscuta de Federatia Romana de Karate(WKF).

Fiind pasionat de sport si de promovarea unui stil de viata sanatos si echilibrat, am continuat sa-mi extind aceasta pasiune catre un nou sport si anume:bodybuilding.

Ambitia, organizarea si dorinta de perfectionare m-au ajutat sa performez si sa obtin rezultate foarte bune, iar bodybuilding-ul a reprezentat pentru mine o noua provocare, determinandu-ma sa evoluez si sa descopar ca limitele pot fi depasite si ca, atunci cand crezi ca nu mai poti, defapt mai poti putin.

Motto: „Schimbarile mici pot face diferente mari”.

 

Call Now Button